υπηρεσιεσ

Ασφάλεια - Επιτήρηση

Τα μη επανδρωμένα οχήματα μπορούν να επιτρέψουν την ταχύτερη και πιο ενημερωμένη λήψη αποφάσεων, μειώνοντας τον αντίκτυπο οποιουδήποτε συμβάντος. Με την ιδότητα της εναέριας βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον τομέα της ασφάλειας και της επιτήρησης. Παρακολουθώντας ευαίσθητους τομείς, με χρήση διαφόρων οπτικών φορτίων(οπτικά ζουμ και θερμικά), μπορούν να εντοπίσουν ασυνήθιστη δραστηριότητα και πιθανές απειλές και να ενεργοποιούν αμέσως τους αρμόδιους διαχειριστές αποστέλλοντας ζωντανά μέσω live-stream τις πληροφορίες.

Επιθεωρήσεις

Τα drones μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα για διάφορους τύπους επιθεωρήσεων. Για παράδειγμα οι μηχανικοί αιολικής ενέργειας μπορούν να πραγματοποιήσουν επιθεωρήσεις σε ανεμογεννήτριες και στηρίγματα στροβίλων χωρίς να χρειάζεται να φέρουν βαριά ανυψωτικά μηχανήματα ή να θέσουν τον άνθρωπο σε κίνδυνο τραυματισμού.Ένα drone μπορεί να συλλάβει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε κάθε άρθρωση, υποστήριξη ή να εντοπίσει μία ρωγμή σε μια γέφυρα ή άλλο κατασκευαστικό έργο, να επιθεωρήσει ένα φωτοβολταικό πάρκο και να εντοπίσει φθορές και βλάβες, με έναν πιο εμπεριστατωμένο τρόπο από αυτό που μπορεί να κάνει ένας ανθρώπινος μηχανικός / ηλεκτρολόγος στην εργασία λόγω περιβαλλοντικών μεταβλητών και περιορισμών ασφαλείας.

Αεροφωτογραφίες και βιντεοσκόπηση

Τα όμορφα και σπουδαία γεγονότα της ζωής αξίζουν μια επική τεκμηρίωση και τα drones είναι ο καλύτερος τρόπος.
Στον τον αέρα, στην στεριά είτε στην θάλασσα, οι προσωπικές στιγμές, οι ξεχωριστές ιδέες και τα σπουδαία event δεν αξίζουν όρια! Δείτε τον εξοπλισμό μας και επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, για να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε το δικό σας project.

Tutorial Day

'Ελα να γνωρίσεις τον συναρπαστικό κόσμο των drones και να πετάξεις για πρώτη σου φορά μέσα από το σύνολο του εξοπλισμού της OVERDRONE. Μέσα από το πρόγραμμα επίδειξης χειρισμού TUTORIAL DAY μαθαίνεις κανόνες πτήσεων και ασφαλείας, αποκτάς τις βασικές τεχνικές γνώσεις, επιλύουμε κάθε σου απορία και εκτελείς την πρώτη σου πτήση (έως 50μ). Θα γνωρίσεις τον κόσμο του First Person View, Virtual Reality, Autonomous Flight, υποβρύχιων drone και πολλά ακόμα. Και όλα αυτά σε ένα χώρo κοντά σε σένα, που τηρεί τις ανάλογες προυποθέσεις ασφαλείας. Έλα να πετάξεις πριν ακόμα αγοράσεις το πρώτο σου drone!

Αγροτική Χρήση - Αεροψεκασμοί

Τα drones σήμερα είναι ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία στην γεωργία ακριβείας. Επιτρέπουν στους αγρότες να μπορούν να αντιμετωπίζουν διάφορα ζητήματα όπως η ενυδάτωση, μετρώντας την περιεκτικότητα του εδάφους σε νερό. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες να εντοπίσουν εάν έχουν προβλήματα προβλήματα άρδευσης. Τα drone μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους αγρότες να μετρήσουν πόσο γρήγορα καλλιεργούνται οι καλλιέργειες τους ιδιαίτερα σε απομακρυσμένα χωράφια. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση της παρουσίας ζιζανίων ή άλλων ασθενειών που καταστρέφουν τις καλλιέργειες και, στη συνέχεια, να αναπτύξουν ακόμη και ακριβείς εφαρμογές φυτοφαρμάκων αντί να ψεκάζουν ολόκληρο πεδίο.
Επίσης αεροψεκασμοί εκτελούνται και την καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών και άλλων αντίστοιχων καταστάσεων όπως η καταπολέμηση κουνουπιών. Δείτε τον εξοπλισμό μας και επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, για να δημιουργήσουμε το δικό σας project.